Cabrio bérlés

Cabrio autó bérlése több szempontból is kiváló döntés lehet, különösen jó időben. Íme néhány ok, amiért érdemes lehet:

 1. Élmény: Cabrio autóval való vezetés különleges élményt nyújt. A tető leengedése szabadságérzetet ad, és lehetőséget teremt arra, hogy teljes mértékben élvezd az időjárást és a környezetet.

 2. Különleges alkalom: Ha különleges eseményre készülsz, például romantikus hétvégére vagy esküvőre, egy cabrio autó igazán emlékezetessé teheti az eseményt.

 3. Turisztika: Ha egy új várost vagy vidéket fedezel fel, egy cabrio autó segít, hogy még inkább részese legyél a környezetnek. A nyitott tetővel jobban láthatod a környezetet, és könnyebben megállhatsz, hogy élvezd a látványt.

 4. Fotózáshoz: Ha szeretsz fényképezni, egy cabrio autóval könnyebben elérheted a látványos helyszíneket, és jobban kihasználhatod a fényképezési lehetőségeket.

 5. Stílus és megjelenés: Egy cabrio autóval való megjelenésed stílusos és kifinomult lehet. Különleges kisugárzással bírhat, amely fokozhatja az önbizalmadat és a megjelenésedet.

 6. Élvezd az időjárást: Ha jó idő van, semmi sem lehet jobb, mint a friss levegőt és a napsütést élvezni a tető leengedése mellett.

 7. Rugalmas hozzáférés: Egy cabrio autó sok esetben könnyebben parkolható, és rugalmasabb hozzáférést biztosít olyan helyekhez, ahol a nagyobb autók esetleg nehezebben manőverezhetnek.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a cabrio autók bérlése általában drágább lehet, és az időjárás is meghatározó tényező lehet. Ha rossz idő várható, akkor a tető felállítása nehézkes és kényelmetlen lehet. Általában csak jó időjárási körülmények között érdemes cabrio autót bérelni, hogy teljes mértékben kihasználhasd az élményt.

Cabrio bérlés árak:

Renault megane cc cabrio bérlés 1 napra: 20.000,-

Renault megane cc cabrio bérlés hétvégére ( péntek reggeltől – vasárnap estig ): 45.000,-

Renault megane cc cabrio bérlés 1 hétre ( 7 napra ): 100.000,-

Renault megane cc cabrio bérlés 1 hónapra : 250.000,-

 • Magyarországi autópálya matricával.
 • Kaukció 100.000,-
 • 4 személyes
 • 1,5 dci motoros, kis fogyasztású.
 • Napi 300 km limit benne van, felette 30,-/ km díjat kell fizetni.

Foglalás

  Kérjük, amennyiben érdeklődik a bérlési letőség iránt, töltse ki értelemszerűen az űrlapot! Ez Önt semmire sem kötelezi. A lehető legrövidebb időn belül kollégánk jelentkezni fog Önnél, hogy a Bérlés részleteit megtárgyalják.