7 személyes autó bérlés

7 személyes autót bérelni több okból is érdemes lehet, attól függően, hogy milyen szituációban vagy és milyen igényeid vannak. Itt néhány potenciális ok:

 1. Csoportos utazás: Ha nagyobb csoportban utazol családdal, barátokkal vagy üzleti társakkal, egy 7 személyes autó kényelmes megoldás lehet, mivel elegendő helyet biztosít mindenkinek.

 2. Üzleti célok: Ha üzleti úton vagy, és csoportos megbeszélésekhez vagy tárgyalásokhoz kell részt venned, egy 7 személyes autó lehetőséget ad a kollégáid vagy üzleti partnereid szállítására is.

 3. Nyaralás: Ha családi nyaralásra készülsz, a 7 személyes autó lehetőséget ad a kényelmes utazásra és a csomagok könnyű szállítására.

 4. Szabadidős tevékenységek: Ha olyan szabadidős tevékenységet tervezel, amelyhez sok felszerelésre vagy eszközre van szükség (például sporteszközök, sátorok, kerékpárok), egy 7 személyes autó elegendő helyet biztosít azok szállítására.

 5. Kényelem és rugalmasság: A 7 személyes autó bérlése lehetőséget ad a rugalmas utazásra és a tervezési szabadságra. Nem kell tömegközlekedési eszközökhez alkalmazkodnod, és saját időbeosztásod szerint utazhatsz.

 6. Egyszerűbb logisztika: Nagyobb családi vagy baráti csoportok esetén egy 7 személyes autó bérlése lehet egyszerűbb és gazdaságosabb megoldás, mint két vagy több kisebb autó bérlése.

Emlékezz arra, hogy a döntést mindig az aktuális szükségleteidhez és az utazás jellegéhez kell igazítani. Az ilyen típusú autóbérlés előnyei egyénenként változhatnak.

7 személyes autó tartós bérlése miért lehet jó neked?

 

 1. Hosszú távú igények kielégítése: Ha valakinek hosszú távú, például hónapokig vagy akár évekig tartó szükséglete van egy tágasabb járműre, a tartós bérlés kényelmes lehetőséget biztosíthat anélkül, hogy megvásárolná az autót.
 2. Költségmegtakarítás: Hosszú távú bérlés esetén az esetleges autóvásárlási költségeket elkerülheted, és csak a bérlési díjat kell fizetned. Ez pénzmegtakarítást eredményezhet, különösen, ha csak ideiglenesen van szükséged a nagyobb autóra.
 3. Rugalmasabb választás: A hosszú távú bérlés lehetővé teszi, hogy rugalmasabban alkalmazkodj az igényeidhez. Ha csak időszakosan van szükséged 7 személyes autóra, könnyen megváltoztathatod a bérelt járművet az igényeidnek megfelelően.
 4. Karbantartás és szerviz: A tartós bérlés során a gépjármű karbantartásáért és szervizeléséért a bérlő felel, így a bérlőnek nem kell aggódnia a hosszú távú költségek miatt.

7 személyes autó bérlés árak:

7 személyes C4 utó bérlés ára 1 napra: 18.000,-

7 személyes C4 utó bérlés ára hétvégére (péntek reggeltől-hétfő reggelig): 40.000,-

7 személyes C4 utó bérlés ára 1 hétre: 80.000,-

7 személyes C4 utó bérlés ára 1 hónapra: 230.000,-

Az autóbérléshez 100.000,- kaukció szükséges.

C4 7 személyes autó kölcsönzés paraméterek:

 • 1,5 Diesel kis fogyasztású motor
 • Automatta robot váltó 6 sebességes
 • Tempomat
 • Osztott digitális klíma
 • Vonóhorog
 • Magyarországi éves autópálya matrica

Az árak nem tartalmazzák az Áfa-t.

Foglalás

  Kérjük, amennyiben érdeklődik a bérlési letőség iránt, töltse ki értelemszerűen az űrlapot! Ez Önt semmire sem kötelezi. A lehető legrövidebb időn belül kollégánk jelentkezni fog Önnél, hogy a Bérlés részleteit megtárgyalják.